Hedefim Sensin Gala Gonca : 'Hedefim Sensin' Gala Yaptı | Foto Galeri | BiMagazin : Filmde çiğ köfte satıcısı zekeriya taştan karakterini de canlandıran demirer, galada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, heyecanlı ve çok.

Hedefim Sensin Gala Gonca : 'Hedefim Sensin' Gala Yaptı | Foto Galeri | BiMagazin : Filmde çiğ köfte satıcısı zekeriya taştan karakterini de canlandıran demirer, galada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, heyecanlı ve çok.. Hedefim sensin filminin galası kanyon'da yapıldı. Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Güzel oyuncu yeni imajıyla gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Başrollerini ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri ve i̇lker aksum'un paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda; Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

Ata demirer'in senaryosunu yazdığı, kıvanç baruönü'nün yönetmenliğini yaptığı 'hedefim sensin' adlı filmin eskişehir galası yapıldı. 02 aralık 2018 pazar, 18:15 | güncelleme: Gonca vuslateri, galada yeni stilinin yanı sıra güzelliğiyle de çok konuşuldu. Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Ata demirer ve demet akbağ'dan yine çok senaryosunu ata demirer'in yazdığı, yönetmenliğini kıvanç baruönü'nün üstlendiği filmin başrollerini ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri, i̇lker aksum.

HEDEFİM SENSİN FİLMİ GALA GECESİ OYUNCU RÖPORTAJLARI - YouTube
HEDEFİM SENSİN FİLMİ GALA GECESİ OYUNCU RÖPORTAJLARI - YouTube from i.ytimg.com
02 aralık 2018 pazar, 18:15 | güncelleme: Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor. Galaya aralarında ali sunal ile yılmaz erdoğan'ın da bulunduğu çok sayıda isim katıldı. Hedefim sensin filminin galası dün gece yapıldı. Başta ata demirer ve demet akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz. Filmde çiğ köfte satıcısı zekeriya taştan karakterini de canlandıran demirer, galada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, heyecanlı ve çok. Beklenen komedi filmi 'hedefim sensin' filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu. Rol aldığı hedefim sensin'in galasına katılan gonca vuslateri, yeni imajıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

4:48 bozkırın sesleri 12 634.

Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Ata demirer'in yazdığı hedefim sensin filmine i̇zmir'de özel gala. Başrollerini ata demirer, demet akbağ, i̇lker aksum, gonca vuslateri, tarık ünlüoğlu ve erkan can'ın paylaştığı 'hedefim sensin'in galası dün akşam yapıldı. Bir sinema salonunda bu akşam düzenlenen galaya yönetmen kıvanç baruönü ile filmin başrol oyuncuları ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri katıldı. Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Ata demirer'in senaryosunu yazdığı, kıvanç baruönü'nün yönetmenliğini yaptığı 'hedefim sensin' adlı filmin eskişehir galası yapıldı. Ünlü oyuncu ata demirer'in yazdığı, kıvanç baruönü'nün yönettiği 'hedefim sensin' filminin galası önceki akşam kanyon avm'de yapıldı. Gökçeada'da çekilen kahkaha dolu filmin başrol oyuncuları ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri ve filmin yönetmeni kıvanç baruönü, i̇zmirli hayranlarıyla buluşup filmi birlikte izledi. Oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri. Beşiktaş kültür merkezi (bkm) 22.272 views. Harika bir eylül ekim ayı geçirdim. Vuslateri'nin galadan yansıyan görüntüleri sosyal medyada da ilgi gördü.

02 aralık 2018 pazar, 19:00 i̇ha. Dev ajans organizasyonuyla i̇zmir optimum cinemaximum'da yapılacak galada, hedefim sensin filmi, izleyenlere; 4:48 bozkırın sesleri 12 634. Ata demirer'in senaryosunu yazdığı, kıvanç baruönü'nün yönetmenliğini yaptığı 'hedefim sensin' adlı filmin eskişehir galası yapıldı. Başta ata demirer ve demet akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz.

Gonca Vuslateri yeni imajıyla yıktı geçti Hedefim Sensin ...
Gonca Vuslateri yeni imajıyla yıktı geçti Hedefim Sensin ... from i.internethaber.com
Hedefim sensin filminin eskişehir özel galası 1 aralık cumartesi günü saat 17.00'da gerçekleştirilecek.galaya filmin başrol oyuncuları ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri katılacak. Galaya aralarında ali sunal ile yılmaz erdoğan'ın da bulunduğu çok sayıda isim katıldı. Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Hedefim sensin hedefim sensin ata demirer hedefim sensin roman hedefim sensin kamera arkası hedefim sensin şarkısı hedefim sensin filmi ata demirer demet akbağ ata demirer yeni film gonca vuslateri hedefim sensin ilker aksum bkm beşiktaş kültür merkezi hedefim sensin gala hedefim. Filmde çiğ köfte satıcısı zekeriya taştan karakterini de canlandıran demirer, galada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, heyecanlı ve çok. 4:48 bozkırın sesleri 12 634. Başrollerini ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri ve i̇lker aksum'un paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda;

Beklenen komedi filmi 'hedefim sensin' filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu.

Başta ata demirer ve demet akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz. Ünlü oyuncu ata demirer'in yazdığı, kıvanç baruönü'nün yönettiği 'hedefim sensin' filminin galası önceki akşam kanyon avm'de yapıldı. Gonca vuslateri, galada yeni stilinin yanı sıra güzelliğiyle de çok konuşuldu. Hedefim sensin ekibinden danslı gala. Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor. Beşiktaş kültür merkezi (bkm) 22.272 views. Gökçeada'da çekilen kahkaha dolu filmin başrol oyuncuları ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri ve filmin yönetmeni kıvanç baruönü, i̇zmirli hayranlarıyla buluşup filmi birlikte izledi. Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. 3:39 oris asay 240 699 hedefim sensin film müzikleri : Sinema salonlarında sinema severlerle buluşacak olan oyuncular, sinema severlerin. Filmin başrol oyuncularından gonca vuslateri, yeni imajı ile gecenin en çok konuşulan. Beklenen komedi filmi hedefim sensin filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu.

Beklenen komedi filmi hedefim sensin filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu. Başrollerini ata demirer, demet akbağ, i̇lker aksum, gonca vuslateri ünlülerin akın ettiği gala gecesine filmin başrol oyuncularından gonca vuslateri'nin yeni imajı damgasını vurdu. Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor. 3:39 oris asay 240 699 hedefim sensin film müzikleri : Yeni filmleri 'hedefim sensin'in i̇zmir optimum'da yapılan galasına, filmin yönetmeni kıvanç baruönü ile birlikte katılan oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gökçe vuslateri, filmin müzikleri eşliğin.

Kilolu hali bana çok uygun
Kilolu hali bana çok uygun from www.bilalozcan.com
Galaya aralarında ali sunal ile yılmaz erdoğan'ın da bulunduğu çok sayıda isim katıldı. Yeni filmleri 'hedefim sensin'in i̇zmir optimum'da yapılan galasına, filmin yönetmeni kıvanç baruönü ile birlikte katılan oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gökçe vuslateri, filmin müzikleri eşliğinde göbek attı. Senaryosunu ata demirer'in yazdığı, kıvanç baruönü'nün yönettiği, yapımcılığını bkm'nin üstlendiği hedefim sensin filminin i̇zmir özel gösterimi, 2 aralık pazar günü 15.30 'da i̇zmir optimum'da gerçekleşecek. Beklenen komedi filmi 'hedefim sensin' filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu. Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor. Beklenen komedi filmi hedefim sensin filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu. 3:39 oris asay 240 699 hedefim sensin film müzikleri : Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor.

Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

Gökçeada'da çekilen kahkaha dolu filmin başrol oyuncuları ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri ve filmin yönetmeni kıvanç baruönü, i̇zmirli hayranlarıyla buluşup filmi birlikte izledi. Dev ajans organizasyonuyla i̇zmir optimum cinemaximum'da yapılacak galada, hedefim sensin filmi, izleyenlere; Rol aldığı hedefim sensin'in galasına katılan gonca vuslateri, yeni imajıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ata demirer ve demet akbağ'dan yine çok senaryosunu ata demirer'in yazdığı, yönetmenliğini kıvanç baruönü'nün üstlendiği filmin başrollerini ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri, i̇lker aksum. 3:39 oris asay 240 699 hedefim sensin film müzikleri : Başta ata demirer ve demet akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz. Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Hedefim sensin filminin eskişehir özel galası 1 aralık cumartesi günü saat 17.00'da gerçekleştirilecek.galaya filmin başrol oyuncuları ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri katılacak. Başrollerini ata demirer, demet akbağ, i̇lker aksum, gonca vuslateri ünlülerin akın ettiği gala gecesine filmin başrol oyuncularından gonca vuslateri'nin yeni imajı damgasını vurdu. Hedefim sensin filminin eskişehir özel galası 1 aralık cumartesi günü saat 17.00'da gerçekleştirilecek.galaya filmin başrol oyuncuları ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri katılacak. Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor. Yönetmenliğini kıvanç baruönü'nün yaptığı hedefim sensin filminin başrol oyuncuları başkentlilerle buluştu. Ata demirer'in yazdığı hedefim sensin filmine i̇zmir'de özel gala.

Yeni filmleri 'hedefim sensin'in i̇zmir optimum'da yapılan galasına, filmin yönetmeni kıvanç baruönü ile birlikte katılan oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gökçe vuslateri, filmin müzikleri eşliğin hedefim sensin. Başrollerini ata demirer, demet akbağ, i̇lker aksum, gonca vuslateri, tarık ünlüoğlu ve erkan can'ın paylaştığı 'hedefim sensin'in galası dün akşam yapıldı.

Post a Comment

Previous Post Next Post